Carwrapping

Carwrap is de nieuwste trend lakbescherming. Door een vinyl laag over de auto te zetten, wordt deze voorzien van een beschermlaag die de auto beschermt tegen krasjes, steenslag, strepen, weersinvloeden enzovoort. Uw lak blijft als het ware geconserveerd.

Door nieuwe technieken en folies is het tegenwoordig mogelijk om echt alles op je auto te zetten. Voor bedrijven zeggen wij altijd hoe gekker, hoe beter en er zullen meer ogen op uw en/of uw bedrijf gericht zijn buiten de deur. Voor de particulier is het een unieke methode om de bestaande wagen weer als nieuw eruit te laten zien of om er een uniek exemplaar van te maken. Carwrapping heeft een aantal zeer positieve uitwerkingen op de bestaande lak/wagen
Stel u heeft een nieuwe auto, deze zit perfect in zijn lak en dat wilt u zo houden of heeft u een kleur die niet zo in trek is of zal zijn? Geef uw auto dan een vinyl beschermlaag ofwel carwrap. De folie gaat min. 5 jaar mee. Als de folie wordt verwijderd zal de wagen er onderuit komen zoals hij er ook onder is gegaan. De auto komt als nieuw onder de carwrap vandaan en dat betekent hogere inruilwaarde of verkoopwaarde.

Wij hebben zeer breed assortiment vinylkleuren die tevens verkrijgbaar zijn in de volgende uitvoeringen: Mat, Glans, Pearl, Metallic, carbon of zelf een Full colour (zoals een foto of een afbeelding etc.).

Bent u benieuwd wat onze prijzen zijn, of wilt u meer informatie over het reilen en zeilen van car wrapping? Mail dan naar info@maasreclame.nl of bel 0546-454141.