Wie zijn wij?

Maas reclame producties, uw allround reclamespecialist uit Almelo! Opgericht in 2003 door Peter Maas en inmiddels al 12 jaar uw aanspreekpunt voor al uw vragen en/of wensen betreffende de signing van uw huisstijl.
Wat begon in een kleine locatie aan de Wierdensestraat is inmiddels uitgegroeid tot groot en modern pand aan de Van den Broekeweg 13 in Almelo. Hier aan deze locatie werken wij met een geavanceerd en uitgebreid machinepark. Zo kunnen wij intern, in samenwerking met uitstekende en betrouwbare leveranciers, een snelle levertijd en constante kwaliteit aanbieden. Op deze manier zijn wij in staat om uw idee of wens te vertalen naar een duidelijk en helder product waar u als klant baat bij heeft.

Maas reclame producties biedt een uitgebreid assortiment aan producten. Van stickers, spandoeken tot volledige pand reclame. Maar ook beursproducten, bedrijfstextiel, gravures en relatiegeschenken. Je vindt het bij ons en uiteraard tegen een scherpe prijs!
Met vaste contactpersonen bieden wij u de service en het juiste advies. Stel ons je vraag via de telefoon, email of zelfs Facebook! Of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie? Je bent van harte welkom!